Aankondiging van doctoraten

Jaarlijks verdedigen meerdere doctoraatsstudenten in het domein van de kinesiologie hun werk. In Vlaanderen zijn de meeste doctoraatsverdedigingen open voor het algemene publiek. Meestal presenteert de kandidaat eerst zijn/haar werk, waarna vragen gesteld worden door de doctoraatscommissie en het publiek. Onderstaande doctoraten werden aangekondigd door de betrokken instanties. Gelieve deze te contacteren indien u aanwezig wenst te zijn op een verdediging.

The metabolism of beta-amino acids and carnosine in relation to supplementation and exercise.

doctorandus: Jan Stautemas

promotor: Prof. dr. Wim Derave

co-promotor: dr. Inge Everaert

26 mei 2020